Skip to main content
Charmehotel
Hôtel de charme
Charming hotel
Beauty & Wellness
Restaurant
Verwarmd buitenzwembad
Piscine chauffée à l'exterieur
Heated outdoor pool

Dineren
in het kasteeltje

Kies voor een bistromenu of een verfijnd menu

Diner
au château

Choisissez un menu bistro ou un menu raffiné

Diner
at the castle

Choose a bistro menu or a refined menu

Over ons

Op vrijdag 11 april 2002 verwelkomde het fonkelnieuwe en charmante hotel Manoir Ogygia zijn eerste gasten. Manoir Ogygia is gelegen in een kasteelpark in de Veurnestraat in Poperinge en verwelkomt mensen die volop van het leven genieten. Carmen Logie runt het hotel met haar man en kok Kris.

A nous

Le vendredi 11 avril 2002, le tout nouvel hôtel de charme Manoir Ogygia a accueilli ses premiers clients. Situé dans le parc d'un château, dans la Veurnestraat à Poperinge, le Manoir Ogygia accueille des personnes qui profitent pleinement de la vie. Carmen Logie dirige l'hôtel avec son mari et chef cuisinier Kris.

About us

On Friday 11 April 2002, the brand-new and charming hotel Manoir Ogygia welcomed its first guests. Located in a castle park in the Veurnestraat in Poperinge, Manoir Ogygia welcomes people who enjoy life to the full. Carmen Logie runs the hotel with her husband and chef Kris.
Reviews

Angel family

thank you so much for a beautiful time here! Definately don't want to leave, it is so lovely here! Thank you.

Julie

26/08/19

This place is amazing! Thank you so much, we had the best time and feel fully relaxed.

Jean Marc & Nicole

Geheel onverwacht kwamen wij hier terecht in de voormalige woning en het domein van de familie Van Merris. We zijn heel goed bevriend met de jongste zoon en zijn echtgenote die in de buurt van Gent wonen. We waren zaterdag uitgenodigd op een huwelijksinzegening en het feest in Loker. Daarom reserveerden we hier een logement, ook met de bedoeling om deze streek een beetje te leren kennen. Het heeft ons hier heel goed bevallen, alles prima in orde en heel origineel interieur en exterieur. Aangename ontvangst, gezellig interieur, prima ontbijt... Dank voor alles en misschien tot een volgende keer!

06/06/16

Familie Elst uit Brasschaat

Jullie team hebben van mijn 50ste verjaardag een geweldige, onvergetelijke dag gemaakt. Zeker bedankt voor alle moeite voor de verrassing te doen lukken!

Mollly

Thank you, we had a lovely time. I hope we can come again. Our room was lovely.

11/04/16

Mr & Mme Kochman

Calme, luxe et volupté! Une nuit sublime dans ce manoir d'Alice au pays des merveilles. La prochaine fois on testera le restaurant. Merci.

03/04/16

Herman&Bea

6/12/15

We hebben een heel tof weekend gehad, ontvangst, bediening, kamer en voornamelijk het diner was op en top in orde, proficiat aan de kok en co. We hebben er echt van genoten, voor herhaling vatbaar.

An & Geert

Ter gelegenheid van onze 25-jarige huwelijksjubileum (feest juni '13) ontvingen we van onze kinderen een cadeaubon voor het arrangement "ontdekken"! Ze wonnen advies in bij de grootouders die hier reeds meermaals logeerden. Deze mensen hebben er al heel wat feestvakanties op zitten, maar quoteerden "OGYGIA" tot de "TOP"! En dit kunnen we nu zeker beamen! Een aanrader voor allen die willen genieten....

Sonja & André

15/06/14

Wij hebben ons verblijf gewonnen en waren heel onder de indruk van de locatie, met romantische tuin, de vriendelijkheid en het lekkere verfijnde eten. Jullie zijn een prachtig team, doe zo verder, we komen zeker terug (betaald dan).

Elfrida & René

13/06/14

Hartelijk dank voor de goede ontvangst, het lekkere eten en de supermooie kamer. Wij hebben hier 2 nachten heerlijk kunnen uitrusten en komen zeker terug.

  Neem contact op met ons

  Contactez-nous

  Contact us


  Manoir Ogygia BV

  RekNr. BE75 0689 5034 0551
  BTW BTW BE 0897.569.407

  Manoir Ogygia SPRL

  Numéro de compte. BE75 0015 3555 3951
  TVA BTW BE 0897.569.407

  Manoir Ogygia LLC

  Account number. BE75 0015 3555 3951
  VAT BE 0897.569.407

  Wie met de routeplanner Waze werkt, raden we aan om manueel het adres in te geven van ons hotel (Veurnestraat 108- 8970 Poperinge), zo kom je aan de hoofingang toe. Geef je "Manoir Ogygia" in dan stuurt Waze je naar de achterkant. Wij kunnen dit helaas zelf niet aanpassen.