+32 (0)57 33 88 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Johny & Stéphanie

  Een geweldig verblijf gehad in een supermooie omgeving. Enorm genoten van het decor, de rust, de vriendelijke ontvangst, jullie behulpzaamheid. Bedankt en tot weerziens

  Johny & Stéphanie - 14/11/15

 • Familie Vanlerberghe uit Drongen

  Het was een aangename verrassing hier samen met mijn kinderen mijn 78e verjaardag te vieren. Prachtige omgeving, vriendelijke mensen, zalige muziek en lekker eten. Het geeft mij moed om het volgende levenjaar te beginnen. 12/11/12

 • Stijn & Emmy

   

  Carmen en Kris,

  we willen jullie hartelijk danken voor het 'sprookjesweekend'. We hebben er echt van genoten! Het kader is super mooi, het eten super lekker! We komen zeker terug! Prettige feesten voor jullie en de kinderen!

 • Jean Marc & Nicole

  Geheel onverwacht kwamen wij hier terecht in de voormalige woning en het domein van de familie Van Merris. We zijn heel goed bevriend met de jongste zoon en zijn echtgenote die in de buurt van Gent wonen. We waren zaterdag uitgenodigd op een huwelijksinzegening en het feest in Loker. Daarom reserveerden we hier een logement, ook met de bedoeling om deze streek een beetje te leren kennen. Het heeft ons hier heel goed bevallen, alles prima in orde en heel origineel interieur en exterieur. Aangename ontvangst, gezellig interieur, prima ontbijt... Dank voor alles en misschien tot een volgende keer!

  06/06/16

 • De Heer en Mevrouw Benoit

  Een verwenarrangement bij jullie was dé verrassing van mijn vriend... Van de geweldige verwelkoming, tot de prachtige kamers.

Nieuws bij Manoir Ogygia

Tentoonstelling heelkracht/healing - Belgische verpleegsters tiijdens WOI

Tentoonstelling heelkracht/healing - Belgische verpleegsters tiijdens WOI

Kunstenfestival Watou 2018

Kunstenfestival Watou 2018

Tijdelijke tentoonstelling 'Shut up', de evacuatie van Talbot House in 1918

Tijdelijke tentoonstelling 'Shut up', de evacuatie van Talbot House in 1918

Locatie